Toggle

V12 Vantage S

Als het om vermogen gaat, is de V12 Vantage S de absolute top: het is een droom van een auto, en onze compactste en meest wendbare sportwagen.

Kenmerken

V12 Vantage S Coupé

RIJDEN IN ZIJN PUURSTE VORM

De V12 Vantage S is voor mensen die het heerlijk vinden om uitgedaagd te worden, een auto voor liefhebbers in zijn puurste vorm. Deze auto vraagt veel van de bestuurder, maar nooit te veel. Het is een charismatische sportwagen die u verleidt met zijn prestaties en u de spannende totaalervaring van een sportieve auto met achterwielaandrijving biedt.

POTENT PAKKET

We hebben onze V12-motor aan de geautomatiseerde, handgeschakelde  Sportshift III-versnellingsbak met zeven verhoudingen gekoppeld en dat geeft de Vantage een ongekende onstuimigheid. De V12 Vantage S combineert de balans, precisie en controle van een moderne racewagen met de instinctieve rush en het ongefilterde gevoel van een klassieke coureursauto.

PURE PRESTATIES

De V12 Vantage S dwingt als rasechte sportwagen met een racersmentaliteit respect af. En daarvoor krijgt u een ongekend plezier terug. Op de weg betekent dat een enorm reserve aan vermogen, veel mechanische grip en betrouwbare, goed afgestemde en meerfasige tractie-, stabiliteitsregel- en antiblokkeersystemen zodat u boven alles veilig rijdt.

OP EN TOP INTENS

Geavanceerde techniek in imponerende cijfers. 15 kg lichter dan de V12 Vantage. 563 pk aan vermogen. 620 Nm aan piekkoppel. Met meer vermogen bij lage en middelhoge toerentallen stuwt de AM28-motor van de nieuwste generatie de V12 Vantage S naar een topsnelheid van 329 km/u.

OPVALLENDE VORMGEVING

De V12 Vantage S staat geheel in het teken van intense rijervaringen, maar komt ook op het gebied van comfort niets te kort. Hij gaat tenslotte om een Aston Martin en dus ademt het interieur een onovertroffen kwaliteit, stijl en vakmanschap.

V12 Vantage S Roadster

ONMISKENBARE VERSCHIJNING

Krachtig, maar gecontroleerd, moeiteloos en toch opwindend. De V12 Vantage S Roadster is uniek in zijn weergaloosheid. Wie een instinctieve sensatie zoekt, kiest voor de Roadster: Een auto die barst van charisma en overtuiging. Een auto voor rijliefhebbers die zijn gelijke niet kent.

HYPERVENTILATIE

Niets stimuleert uw zintuigen meer dan de V12 Vantage S Roadster. En de ervaring wordt nog intenser door de wervelende geluiden, warmte en geur van de buitenlucht. De V12 Vantage S Roadster is een grenzeloze overdaad voor de zintuigen; het reactievermogen van het chassis is superieur en de prestaties meedogenloos, vergezeld door een allesverslindend geluid van een voorbij razende wereld.

OVERDADIG KARAKTER

De Roadster vraagt respect en geeft daarvoor een ongekend genoegen terug. Hij biedt de bestuurder een geweldige combinatie van prestaties, grip, wendbaarheid en talloze aanpassingsmogelijkheden. Het resultaat is een auto met ongelooflijke capaciteiten die u alleen met finesse onder de knie krijgt, een auto die één wordt met de bestuurder en die jarenlang plezier en spanning geeft. De V12 Vantage S Roadster is de ideale auto voor de bestuurder die de spanning graag opzoekt.

VERSCHROEIENDE PRESTATIES

De V12 Vantage S Roadster is wars van conventies en beperkingen. Hij is een explosieve combinatie van imponerende 6.0 liter V12-kracht en de compacte wendbaarheid van een iconische sportwagen. Deze betoverende combinatie zorgt voor adembenemende prestaties en een sprankelende, totale rijervaring. De V12 Vantage S Roadster heeft een topsnelheid 329 km/u en gaat in 4,1 seconden van 0 op 100 km/u, maar zelfs deze cijfers doen het pure genot van deze ultieme sportwagen geen recht.

VERMOGEN EN WEELDE

Ondanks de absolute focus op een adembenemende rijervaring biedt deze auto de typische kwaliteiten van een echte Aston Martin: een weelderige luxe en het beste vakmanschap in deze klasse. Het interieur is prachtig vormgegeven en nauwgezet uitgevoerd in de mooiste materialen en een uitgebreid scala aan dramatische kleurencombinaties, ter versterking van het krachtige karakter van de V12 Vantage S.

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur