Toggle

Disclaimer

De informatie op deze site wordt beschikbaar gesteld door Cito Motors bv. Hoewel uiterste zorg wordt besteed aan de inhoud, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet dan wel verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend, noch is Cito Motors bv aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Cito Motors bv behoudt zich het auteursrecht van alle informatie inclusief foto's, logo's en beeldmerken op deze site uitdrukkelijk voor.

De verstrekte persoonsgegevens ten behoeve van vragen en / of informatiewinning worden doorCito Motors bv uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de melding dan wel de vraag.

Klikgedrag en bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.
Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Facebook en Twitter
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven).

Leest u de privacyverklaring van Facebook en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.