Toggle

NEW VANTAGE

A born predator. 

Kenmerken

Op het circuit, bochtige landwegen of voor het dagelijkse woon-werkverkeer? De Vantage is een Aston Martin in hart en ziel en getuigt van een uitzonderlijke klasse door zijn intense rijervaring die je keer op keer wilt herbeleven.

A BORN PREDATOR

De Vantage is ruw en instinctief, onwrikbaar in zijn enige doelstelling: de zintuigen overweldigen met zijn vooruitstrevende design, zijn levendige prestaties en zijn toegewijde vakmanschap. Onderhuids klopt zijn hart, een uiterst krachtige 4.0 V8-twinturbomotor die de typische Aston Martin brul te gehore geeft.

ATHLETIC POISE AND AGILITY

De Vantage is de vrucht van ons compromisloze streven naar schoonheid. Het sterke, gelijmde aluminium chassis staat borg voor een uitzonderlijk scherp en levendig rijgedrag. Verwacht een aaneenschakeling van sterke sensaties, een uitgelezen en responsieve controle en een ongeëvenaard dynamische rijervaring.

BEAUTIFUL WON’T BE TAMED

Het unieke cockpitgevoel van het interieur is puur en alleen toegespitst op een nooit aflatende focus en functionaliteit. De lagere rijhouding zorgt ervoor dat u als bestuurder een onlosmakelijke band creëert tussen u, de auto en de weg.

 Stel uw Vantage samen met de configurator