Toggle

Rapide S

De Rapide S is de mooiste sportieve vierdeurs ter wereld, die vier volwassenen laat genieten van een uitzonderlijke rijervaring. Een Aston Martin met de kracht van luxe.

Kenmerken

DE KRACHT VAN LUXE

Deze Aston Martin Rapide S is gebaseerd op een uniek recept van de mooiste ingrediënten uit de auto-industrie, waardoor het een fascinerende en aanzienlijke betere versie van onze baanbrekende sportieve vierdeurs is geworden.

LUXE MET EEN SPORTIEF KARAKTER

De Rapide S onderscheidt zich door een strak ontwerp en fijne materialen en cultiveert een hoge mate van verbondenheid om u een gevoel van totale controle te geven zodra u aan het stuur plaatsneemt. Dankzij de intuïtieve ergonomie, het uitstekende zicht en de heerlijke materialen van bijvoorbeeld de glazen schakelaars ondergaat u een rijervaring die zo prettig is dat u bijna vergeet dat u in een sportieve vierzitter rijdt.

EEN COUPE ZONDER COMPROMIS

Hij ziet eruit als een sportwagen, maar functie en vorm zijn bij deze Rapide S even belangrijk. Dankzij de vier vleugeldeuren die omhoog en uit de portieropening komen kunnen vier volwassenen zonder problemen in en uit de auto stappen. Voorin bieden de meervoudig verstelbare stoelen een totale ondersteuning voor de bestuurder en de voorpassagier, terwijl de passagiers in het prachtig ontworpen en uitgeruste achtercompartiment voldoende hoofd- en knieruimte hebben door de praktisch gevormde hemelbekleding en rugleuningen van de voorstoelen.

ONMISKENBAAR. ONNAVOLGBAAR. ONWEERSTAANBAAR

Voor ons was het essentieel dat de Rapide S een stoerdere look zou krijgen, maar tegelijkertijd zijn magisch pure lijnen en proporties zou behouden. De Rapide S is aan alle kanten onmiskenbaar een krachtige verschijning, maar wel één met een subtiele en ingetogen uitstraling. De Rapide S is een strak understatement, een natuurlijke verschijning zonder overbodige franjes en visuele afleidingen, waardoor het een prachtig staaltje kunst is geworden.

GRENSVERLEGGEND

Wij presenteren u met trots de gloednieuwe AM29 V12-motor. Onze meest technologisch geavanceerde en krachtigste Rapide-motor ooit. De indrukwekkende cijfers zeggen het al: hij gaat in 4,4 seconden van 0 naar 100 km/u, levert 630 Nm (465 lb ft) aan koppel en heeft een vermogen van 552 pk. De Rapide S biedt fenomenale prestaties, altijd en overal.

EEN AUTO VOOR RIJLIEFHEBBERS

De Rapide S is zo uniek omdat hij niet alleen rekening houdt met zijn passagiers, maar bovenal een Aston Martin voor echte rijliefhebbers is. De stoel, het stuur en de pedalen zijn perfect uitgelijnd en het uitzicht over de lange, glooiende motorkap is fenomenaal; ook de rijomgeving is net zo speciaal als die van onze Sports-, GT- en Super GT-modellen.

 

 

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur