Toggle

Dawn

A Rolls-Royce like no other,
after the darkness comes DAWN

Kenmerken

Rolls-Royce Dawn’s verleidelijke uitstraling is onmiskenbaar; Meteen vanaf het eerste aanzicht. Ontdek een lijnenspel wat onmiskenbaar Rolls-Royce is, of het nu met het dak open, in beweging, of dicht is. Klassieke design principes gecombineerd met de nieuwste technologieën zorgen voor een unieke Rolls-Royce. Het eigentijdse interieur is gemaakt om onvergetelijke momenten in te beleven, tussen uw vrienden en uzelf. Als echte 4-zits cabriolet is de Dawn ontworpen om gedeeld te worden.

Ontdek een uitzonderlijk interieur, op maat gemaakt voor de ultieme passagier ervaring. Het interieur, vervaardigd uit hout en leer van de beste kwaliteit, is er een van ongekende luxe. Met het dak open of dicht; U zal altijd omringt worden door puur comfort. Het dashboard en de achterkant zijn afgewerkt met handgemaakte houten panelen. De superieure geluidsisolatie, vergelijkbaar met die van een coupé of salloon, zorgt voor ongekende rust binnen in de Dawn zelfs met hoge snelheden.

Onder het strakke exterieur huist een 6.6 liter V12 twin-turbo motor. Ontwikkeld om U een gevoel te geven van ongekende kracht, die al uw zintuigen zal doen laten spreken. Een sensatie die op een nog hoger niveau komt op het moment dat het dak, in slechts 22 seconde, geruisloos opengaat. Het rijden in een Dawn met de kap open is een ervaring zoals U die nog nooit heeft meegemaakt! 

Stel uw eigen Dawn samen met de configurator.

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur