Toggle

Wraith

There’s a sense of effortless grace and elegance, but at the same time something more contemporary and daring.

Kenmerken

De meest krachtige en technologisch geavanceerde Rolls-Royce in de geschiedenis. Wraith is een auto voor nieuwsgierige mensen, voor mensen met zelfvertrouwen en durf. Met een vermogen, stijl en drama om de wereld stil te laten staan.

Het is een op-en-top verfijnde en luxueuze Rolls-Royce, een auto waarbij het plezier van het arriveren en van de reis even belangrijk zijn als het canvas waarop het wordt geschilderd.

De waarmerken van Rolls-Royce – luxe, raffinement en handwerk – vormen de essentie van de krachtigste en meest dynamische Rolls-Royce in de geschiedenis. Wraith heeft echter ook een uniek karakter, dat wordt gedefinieerd door vermogen, stijl en drama. Als de volmaakte grand tourismo voor de gentleman die alles al heeft, staat Wraith voor eenhedendaags eerbetoon aan het tijdperk van de moeiteloze, ruime coupés en grand tourers. En profil geeft het vloeiende fastback ontwerp van Wraith de auto zijn unieke karakter en de prestaties komen de belofte van de styling van Wraith na. Dankzij een V12 motor en een automatische ZF transmissie met 8 versnellingen is de vermogensafgifte moeiteloos en tegelijkertijd indrukwekkend.

Stel uw eigen Wraith samen met de configurator.

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur