Toggle

De 103EX; Rolls-Royce' visie op de komende 100 jaar

Op het moment dat de productie van de huidige generatie Rolls-Royce Phantom ten einde loopt en het merk uit Goodwood aan de vooravond staat van de introductie van een geheel nieuw platform voor alle toekomstige modellen, toont de Rolls-Royce met VISION NEXT 100 haar visie op toekomstige, superluxe mobiliteit met de 103EX. De VISION NEXT 100 met codenaam 103EX is een echte conceptcar, 5,9 meter lang en voorzien van 28 inch wielen, die meer laat zien dan alleen toekomstig design.

Rolls-Royce laat zien dat personalisatie in de toekomst een steeds belangrijker rol gaat spelen in het allerhoogste segment. De carrosserie en het chassis van de VISION NEXT 100 zijn volledig handgebouwd naar wensen van de klant. De techniek die autonoom rijden mogelijk maakt en een emissieloze aandrijflijn zijn ook onderdeek van de 103EX. De Spirit of Ecstasy, sinds 1911 aanwezig op elke Rolls-Royce en daarmee de beschermengel van auto en inzittenden, ontbreekt natuurlijk niet.

Rolls-Royce beschikt over een breed modellenprogramma. De komst van de zevende generatie Phantom in 2003, een limousine die vrijwel direct na zijn introductie door velen werd gekroond als beste auto ter wereld, is het begin van een succesverhaal. Gevolgd door de Ghost, Wraith en Dawn biedt Rolls-Royce nu keuze uit stijlvolle limousines, krachtige coupés en exclusieve cabriolets. CITO MOTORS in Eindhoven, importeur en dealer voor Rolls-Royce Motor Cars in Nederland, ziet de belangstelling voor het merk de afgelopen jaren groeien. De zowel in sales als aftersales door de fabriek in Goodwood getrainde medewerkers van CITO MOTORS bieden de eigenaar van elke Rolls-Royce het allerhoogste service- en kennisniveau. Precies zoals Rolls-Royce haar visie op de toekomst laat zien in de 103EX: een auto voor de toekomst in het nu; voor mensen met stijl en klasse die alleen genoegen nemen met het beste van het beste.

Rolls-Royce 103EX wordt in een prachtige 360 graden virtual reality beleving aan u voorgesteld alhier:

Rolls-Royce 103EX.