Toggle

Service & onderhoud

Wanneer u een nieuwe Rolls-Royce aanschaft, worden service en onderhoud de eerste vier jaar door ons servicepakket gedekt, ongeacht het aantal kilometers. Om het onderhoud sneller en effectiever te kunnen uitvoeren, is elke nieuwe Rolls-Royce voorzien van Condition Based Service. Sensoren controleren actief de belangrijkste onderdelen en systemen, zodat het onderhoud planmatig kan worden afgestemd op de exacte behoeften van uw auto.

Technicus training

Elke Rolls-Royce technicus, ongeacht bij welk dealerbedrijf ter wereld, is opgeleid door ervaren teams uit Goodwood. Deze technici maken gebruik van de meest innovatieve diagnoseapparatuur die verkrijgbaar is en volgen voortdurend cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie ontwikkelingen in onze auto's.

Mobiliteitsgarantie

Elke reis in een Rolls-Royce moet een genoegen zijn. Gedurende vier jaar na aankoop van uw nieuwe auto wordt u beschermd door een uitgebreid garantiepakket, zodat u altijd gedekt bent bij een onverwachte gebeurtenis.

Originele onderdelen

CITO MOTORS gebruikt alleen originele Rolls-Royce onderdelen en accessoires. Vervangingsonderdelen worden ontworpen en gefabriceerd volgens dezelfde strenge normen en nauwkeurige specificaties als de originele onderdelen, zodat uw auto na een eventuele reparatie net zo blijft presteren als de dag dat hij de fabriek van Rolls-Royce verliet.

Haal- en breng service + Airportservice

CITO MOTORS biedt u een haal- en brengservice. Onze chauffeurs komen uw auto ophalen en weer thuis brengen ongeacht waar u woont. Daarnaast bieden wij u ook een Airportservice aan, waarbij wij u naar het vliegveld brengen of juist ophalen. En als wij uw auto dan toch onder handen nemen, zijn we meteen zo vrij om hem aan een wasbeurt te onderwerpen. Deze service is bij ons vanzelfsprekend.

Rolls-Royce assist

Rolls-Royce Assist is een SOS-noodoproepfunctie die in de auto is ingebouwd om hulp op te roepen in geval van nood. U kunt de SOS-knop indrukken of er wordt een automatische noodoproep verzonden als de crash- of airbagsensoren zijn geactiveerd. In beide gevallen wordt verbinding gemaakt met de dichtstbijzijnde alarmcentrale, die de nodige bijstand regelt. Modelspecifiek, er kunnen beperkingen gelden, niet beschikbaar in sommige landen.