Toggle

Over Cito Motors

CITO MOTORS is official Aston Martin service dealer op het Europese continent. U vindt ons aan de Huizingalaan 66 te Eindhoven.

Ons ervaren team van verkopers en servicemedewerkers staat 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar met slechts één doel: u het ultieme Aston Martin gevoel te geven.

Naast de prachtige Aston Martin's, bestaat onze totale Aston Martin ervaring onder andere ook uit een haal- en brengservice en de mogelijkheid van vervangend vervoer. Service van niveau is vanzelfsprekend, ook als u eigenaar bent van een klassiek model. Gezien onze jarenlange ervaring met het merk Aston Martin zijn ook deze auto’s bij ons in vertrouwde handen.

Onderdeel van een groep

Sinds het voorjaar van 2012 is CITO MOTORS officieel de enige dealer en importeur van Rolls-Royce in Nederland. Hiernaast is het official Aston Martin service dealer, en ook een Jaguar en Land Rover dealerschap maken onderdeel uit van de groep. Vanaf 1 juli 2021 is CITO MOTORS officieel McLaren dealer!

Verder bestaat de groep nog uit een dertiental BMW en MINI dealerschappen, alsmede ook een modern schadebedrijf, Autoschade Groeneveld. Het schadebedrijf is gevestigd in een nieuw pand, voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen. Autoschade Groeneveld is slechts één van de twee gecertificeerde Rolls-Royce schade reparateurs in Europa en daarnaast is Autoschade Groeneveld slechts één van de drie erkende Aston Martin schadereparateurs in Europa.

Historie

CITO MOTORS is official Aston Martin service dealer van Aston Martin op het Europese continent. Hein van Laarhoven, eigenaar van Cito Motors, is een anglofiel in hart en nieren. Ruim 50 jaar geleden nam hij het toenmalige Austin dealerschap van zijn vader over. Door de jaren heen is Hein van Laarhoven trouw gebleven aan de Engelse merken. 

De dagelijkse leiding van CITO MOTORS is nu in handen van Marissa van Laarhoven. In 2012 is de gehele showroom en werkplaats vernieuwd en voorzien van de modernste apparatuur en showroominrichting.

PRIVACYBELEID