Toggle

Rolls-Royce tilt privacy naar een nog hoger niveau

Als 's werelds toonaangevende luxemerk weet Rolls-Royce als geen ander de wensen van klanten door te vertalen in de vele mogelijkheiden van luxe en comfort. In deze geest heeft Rolls-Royce de 'Privacy Suite' geïntroduceerd voor de nieuwe Phantom 8 met verlengde wielbasis: een innovatie die ongeëvenaarde niveaus van privacy en luxe biedt. Zoals het de afgelopen 90 jaar heeft gedaan, is de Phantom tegenwoordig het meest gevierde luxeproduct ter wereld. De Privacy Suite is ontwikkeld zonder afbreuk te doen aan de ruimte en het comfort van achterpassagiers.

Rolls-Royce heeft opnieuw het verband aangetoond tussen luxe en technologie met de integratie van elektrochromatisch glas, waardoor de voor- en achterzijde van de auto visueel van elkaar kunnen worden gescheiden met een druk op de knop. De passagiers achterin krijgen de mogelijkheid om door het glas en op de weg vooruit te kijken of om het glas onmiddellijk ondoorzichtig te maken, waardoor het een zeer geavanceerd en absoluut niveau van privacy biedt.

De Privacy Suite vertegenwoordigt ook een sprong voorwaarts in geluidsabsorptie in een auto die al wordt geprezen als de stilste ter wereld, met de hoogst mogelijke niveaus van akoestische isolatie. Een frequentiespecifieke verbinding remt de overdracht van gesprekken van achterin en de voorzijde, maar een volledig geïntegreerd intercomsysteem maakt communicatie op aanvraag mogelijk. Gecontroleerd door de achterpassagier, kan het intercomsysteem worden gebruikt om een ​​directe lijn naar de bestuurder te openen met een druk op de knop, terwijl de bestuurder de achterpassagiers kan 'bellen', die ervoor kunnen kiezen de communicatie te beantwoorden of te weigeren.

Bovendien zorgt een groot diafragma dat alleen door de achterpassagier kan worden bestuurd ervoor dat documenten of andere objecten gemakkelijk tussen de voor- en achterzijde kunnen worden gepasseerd. In geopende toestand wordt het diafragma discreet verlicht. Er zijn ook privacygordijnen aan de achterzijde toegevoegd voor een volledige sluiting van de zij- en achterruit en het achtervensterglaspaneel, wat discretie biedt wanneer de gordijnen open zijn.