Toggle

DB11

Als spectaculaire vaandeldrager voor een volledig nieuwe generatie van auto's werpt de DB11 zich op als het krachtigste en zuinigste DB-productiemodel uit de geschiedenis van Aston Martin.

Kenmerken

DESIGNEVOLUTIE

Het design van de DB11 oogt onmiddellijk herkenbaar en is toch resoluut anders. De vorm ontwikkelt zich op organische wijze van neus tot achterpartij: spieren en pezen creëren volume en geven vorm aan oppervlaktedetails, terwijl klassieke proporties de ideale ruggengraat vormen. De DB11 is leverbaar als V12 of V8.

ONTWIKKELD OM U IN VERVOERING TE BRENGEN

De DB11 benut zijn lichtere kracht en immense V12 of V8-prestaties met zijn volledig herwerkte onderstel, ophanging, stuurinrichting en elektronica. De volledig nieuwe ophanging met adaptieve schokdempers en diverse inschakelbare modi maken de DB11 bijzonder veelzijdig. 

TECHNOLOGIE EN VAKMANSCHAP

Een omhullende privéruimte heet u welkom in 's werelds meest verfijnde sportieve Grand Tourer. De weelderige natuurlijke materialen, het onovertroffen vakmanschap en de uiterst geavanceerde klimaatregeling en infotainmenttechnologie van de DB11 staan borg voor het ultieme comfort en gebruiksgemak.

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur