Toggle

DBS

Beautiful is Absolute

Kenmerken

Al meer dan een halve eeuw staat DBS voor de ultieme productiewagen van Aston Martin. 

SCHOONHEID IS ABSOLUUT

De DBS staat al decennialang voor het toppunt van elegantie en snelheid, comfort en prestaties. De nieuwe DBS is dan ook een minutieus met de hand vervaardigde Grand Tourer wiens schoonheid enkel wordt geëvenaard door zijn prestaties. Van compromissen is geen sprake.

DE ULTIEME PRODUCTIEWAGEN VAN ASTON MARTIN

De DBS positioneert zich ontegensprekelijk aan de top van Aston Martins productiegamma. Hij is enerzijds een helder licht dat de fraaiste automobiele kunst vertegenwoordigt en anderzijds een donkere, dreigende schaduw van brutale, ongeëvenaarde kracht. Die fijne mix van schijnbaar tegengestelde karaktertrekken maakt de DBS tot de ultieme Aston Martin.

BOVENNATUURLIJKE KRACHT

De DBS is onze meest aerodynamische productiewagen ooit. De splitters, zijdrempels en Aeroblade II™ zijn het resultaat van een doorgedreven ontwikkeling en bieden voordelen die nog veel verder reiken dan wat hun gespierde look doet vermoeden.

DE KRACHT VAN PUNCH

De 715 pk die de DBS uit zijn 5.2 V12-twinturbomotor puurt, is een kolossale waarde, ongeacht de maatstaf. En dat is nog maar een van zijn talenten. Wie met de DBS Superleggera rijdt, kan proeven van een nog fenomenaler gegeven: zijn koppel. Koppel is moeilijk uit te leggen maar heel eenvoudig te ervaren: het is de punch die je voelt wanneer een auto accelereert en met 900 Nm heeft de DBS meer koppel dan om het even welke ander wegmodel uit de geschiedenis van Aston Martin.

DBS – ACCESSOIRES

De precisie en aandacht voor details waarmee we onze auto's bouwen, hebben we ook aangewend om een nieuwe accessoirecollectie te ontwerpen, die exclusief is voorbehouden aan de eigenaars van een Aston Martin DBS. Met tal van luxueuze aanvullingen voegt ons accessoiregamma een ongekend niveau van individualiteit en personalisering toe aan de eigenaarservaring.